***       Водещите вечерни новини       на 23 януари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 23 януари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Депутат: Президентът за пореден път търси конфликт с Народното събрание. ЦРУ вербува руски агенти


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 23 януари   

 

„ Радев просто си анонсира сега проектчето „ Трети март “ и по тази причина се пробва да влезе във война с евроатлантическото болшинство, този проруски президент “.

„ Съветвам го да не се занимава с това, просто да подаде оставка през днешния ден, да си основе плана и да излиза да се занимава с избори. Да не се крие зад имунитета си “.

„ Да се дефинира какъв е. Днес Нинова го поучава да скача – той скача. Първо да реши дали е нейното цирково куче или ще става водач на партия. Но той се опасява да основе партия, тъй като се опасява за имунитета си. Защото мнението ми е, че вие би трябвало да попитате какво стана с следствията за президента Радев. Да сте чули нещо за тях? “

***

„ Президентът за следващ път демонстрира, че търси спор с Народното събрание, с цел да отслаби постоянното парламентарно болшинство ", разяснява депутатът от ГЕРБ Рая Назарян, откакто президентът разгласи, че сезира Конституционния съд против избора на нови съдии.

„ Призоваваме президентът да не оказва напън върху самостоятелния Конституционен съд ”, сподели още тя.

***

„ Това, което обаче е много брутално от негова страна, е, че той се пробва да саботира активността на Конституционния съд, призовавайки да не се организира клетвата в петък. Това е неприемливо от негова страна. “

***

Българска социалистическа партия обаче го поддържа. Уж се „ дърпат “, сякаш се подлагат на критика с президента, само че пристигна ли нещо значимо за България и лъсва кой от коя страна е. Особено, в случай че е да се клати стабилността на страната, с цел да се придърпва килимчето на властта. 

***

Още един политически план. 

***

Обвиненият в зверското ликвидиране на майка си остава в ареста. Бургазлията, който беше арестуван за убийството на майка си в ранните часове на 21 януари тази година, е смятал, че жертвата не е негов биологичен родител. На този стадий от производството най-вероятно отбраната ще се съгласи с настояването на прокуратурата за налагането на непрекъснат арест по отношение на 24-годишния мъж.

***

От фрагментите се вижда по какъв начин Габриела се качва на предна дясна седалка на пежото, а за задната седалка сяда майка й Красимира. Камерите са снимали, че в лекия автомобил се вижда битка, след което брачната половинка на Пейо излиза от автомобила, а майка ѝ се качва на шофьорското място и потегля с автомобила. На идващия ден пежото е намерено в парк " Витоша ", а в купето се е намирало и тялото на 44-годишния мъж.

Градските магистрати прецизират, че видеозаписите са конфискувани, а към материалните доказателства по делото има и голям брой биологични следи. Извършени са голям брой обиски, претърсвания и изземвания от вкъщи на двете обвинени, от леки коли, в това число на жертвата и на очевидци по делото. Предстои назначение на голям брой експертизи.

***

Според обвиняването Красимира Трифонова е удушила шурей си, а щерка й му пречила да избяга от колата като затваряла вратата, до момента в който майка й го стиска за шията.  

Когато са арестувани Красимира и Габриела признават в сказка с служителите на реда по какъв начин е погубен. По-късно, към този момент като обвинени не дават пояснения. 

***

Борислав Михайлов към този момент не е президент на Българския футболен съюз! По-рано през днешния ден Михаил Касабов публично беше вписан от Търговския указател като изпълняващ длъжността президент на футболната ни централа.

***

Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати пусна ново видео на съветски език, в което се пробва да убеди чиновници на съветското разузнаване да преминат към Съединените щати и да работят като двойни сътрудници, написа Reuters.

Видеоклипът, оповестен в формалния канал на Централно разузнавателно управление на САЩ в X, се пробва да притегли вниманието на патриотично настроени руснаци, работещи в разследващата общественост, които може би се усещат предадени от това, което той назовава корупция в елитните кръгове и неприятния метод, по който съветските въоръжени сили са оборудвани и снабдявани.

***

Предложението на Израел е включвало и концепцията на намиращите се в този момент в линията Газа водачи на Хамас да бъде позволено да отидат в чужбина. 

Освен това еврейската страна е предложила да освободи палестински пандизчии в подмяна на освобождението на хората, взети за заложници от Хамас.

***

Добри практики, както се споделя. Да се поучим. 

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР